HUR KAN DU ANVÄNDA KOSTNADER DÄR DU GIVAS PÅ PENSION?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Om du har gått i pension, men vill ha större frihet i vardagen, finns det faktiskt mycket du kan göra. Det behöver inte vara ett heltidsarbete och 37 timmar i veckan – du kommer att bli förvånad över hur mycket frihet du kommer att uppleva om du ägna några timmar i veckan för ett projekt som du kan njuta av att göra medan du tjäna pengar .

Om du har tiden är möjligheterna oändliga. Om du gillar trädgårdsarbete kan du överväga om det finns grannar i ditt område som du kan hjälpa till med. Är du förtjust i djur, kan du erbjuda att ta hand om grannarnas katter, eller är du bra med barn, du kan till exempel tillhandahålla barnomsorg på helgerna – här är faktiskt förvånansvärt bra pengar att tjäna, och de är inte heller jobb som kräver din uppmärksamhet som ett heltidsjobb skulle.

Många pensionärer har idag också kommit på nätet, och här finns också mycket pengar att hämta. Många tycker om onlinespel – det kan vara i form av olika kasinon och bingospel. Vill tjäna pengar, måste du naturligtvis vara säker på att du inte spendera mer än vad du tjänar in, men gör du det förnuftigt, kan faktiskt mycket väl vara fina meriter – och så kan du njuta av sociala nätverk som olika spel webbplatser har att erbjuda. Är du inte en stor gambler men vill ha lite snabba pengar på kontot, kan du förstås också välja att titta på aktiemarknaden – här är det viktigt att du vet vad du gör, men när du har lagt dig i vad du gör, Det kan finnas bra pengar att hämta. Om du vill bara några snabba pengar på kontot, det finns många lån alternativ på nätet – kan du bland annat välja att spela in en så kallad mini lån genom att skicka in din ansökan online. Sedan har du pengarna kvar på ditt konto några dagar efter och allt du behöver oroa dig för är att följa ditt låneavtal.

Men inte om du verkligen har möjlighet att tjäna pengar bredvid din pension, men skulle vilja förstöra sina barnbarn med en semester och har egentligen inte ekonomin till det, finns det fortfarande hjälpa tillgängliga. Först och främst är det naturligtvis klokt att spara så mycket tillsammans i förskott av den inkomst du har. Det kan tyckas otänkbart för vissa, eftersom vi ibland tenderar att spendera pengar på vad vi bara står och saknar och vill och då förlorar vi snabbt syn. Men om du lägger en budget som innehåller alla dina intäkter och kostnader, kommer du snabbt att få reda på att du får en överblick över allt du verkligen går och spenderar. På så sätt kan du också snabbt ta reda på om det finns poäng där du kan spara pengar. Det kan exempelvis vara på mat men också på månatliga tjänster som du kanske inte ska använda så mycket som du borde. Många danar idag kan faktiskt spara mycket pengar genom att byta internet- och tv-leverantörer etc. Lycka till!

Share.

About Author

Comments are closed.